MAJOITUS
Bed & Breakfast majoitusta hirsitalossa ja erillinen metsämökki järven rannalla
Image
Perinteinen suomalainen hirsitalomme sijaitsee Marrasjärvellä, 57 km Rovaniemen keskustasta, järven rannalla ja metsän siimeksessä, luonnonkauniilla paikalla.

Jos kaipaat rauhaa ja yksityisyyttä, tarjoamme siihen mahdollisuuden, mutta jos haluat tutustua meihin tai kaipaat juttuseuraa, tutustumme mielellämme uusiin ystäviin. Päätalo on rakennettu vuonna 1934 ja se on tehty perinteiseen suomalaiseen tapaan jykevästä hirrestä. Vakituista asutusta ei ole lähimaillakaan ja lähin naapuri sijaitsee noin 11 kilometrin päässä. Lähialueella on muutama kesämökki, joihin ei kuitenkaan ole näköyhteyttä.
"Suosittelisin tätä paikkaa kaikille ystävilleni ja perheelleni."

Rakastamme tätä paikkaa. Mökki, jossa nukuimme, on täydellinen ja raikkaan puhdas. Ihastuimme kodikkaaseen takkaan. Vaikka majoitus on keskellä metsää pakkasessa, lämmitysjärjestelmä teki hienoa työtä pitäen meidät lämpimänä. Sauna ja grillikota antavat meille aidon elämyksen Pohjois-Suomesta. Isännät olivat uskomattoman ystävällisiä ja avuliaita. Ja parhaan säästän viimeiseksi, isännillä on terapiakoiria- ja hevosia, ihanimpia olentoja, joita koskaan tapaat.

- KYP
"Jos etsit aitoa suomalaista paikkaa ja rakastat luontoa ja sen kauneutta, tämä on paikka, jossa sinun täytyy käydä."
Paikka on ehdoton helmi. Järven rannalla metsässä, ei valosaastetta, luonnon keskellä. Katja ja Joni ovat ihania ja auttavat järjestämään ja jakamaan aktiviteetteja. Aamiaisella on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja herkullisia perinteisiä erikoisuuksia.


- ADRIAN
"Kaunis ja rauhallinen paikka henkeäsalpaavilla näkymillä ja kokemuksilla."

Vierailumme Kotatulella ylitti odotukset. Katja, Joni, Veera ja Jenna olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita koko oleskelumme ajan - emme olisi voineet pyytää mukavampia isäntiä. Joka kerta kun tarvitsimme apua, perhe vastasi erittäin nopeasti. Näkymät olivat uskomattomat - voit nähdä revontulet ilman, että joudut maksamaan kiristyshintaa matkatoimistolle. Majoituksemme oli erittäin mukava ja nukuimme hyvin joka yö.

- TAHMINA

  Image
  Talon maita on rakennuksen ympärillä 3 hehtaaria ja päätalon ikkunasta on kaunis näkymä järvelle.

  Järven rannalla on idyllinen saunamökki, joka on sovitusti vieraiden käytössä. Pihapiiristä löytyy myös harmaasta hirrestä tehty kota, johon voi halutessaan itse sytyttää tulen ja keittää vaikka kahvit tai valmistaa aterian. Kodan penkit on vuorattu lämpimillä porontaljoilla ja keskellä leiskuu avotuli. Kunnallistekniikka ei ylety meille asti, joten hanasta tulee aitoa lähdevettä. Paikalle pääset parhaiten omalla autolla. Voit myös kysyä kuljetuspalveluamme. Ilmainen pysäköinti pihalla.

  Perheeseemme kuuluu koiria ja hevosia, jotka ovat ystävällisiä ja tottuneet vierailijoihin. Toivomme kuitenkin, että jos haluat tutustua eläimiin, teet sen vain ihmisperheemme jäsenen kanssa. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan ​​eläinvieraita, jottei laumamme joutuisi alttiiksi laumadynamiikan muutoksille. Majoitus ei sovellu eläinallergisille.

  Image
  Ruokailu Kotatulella

  Jokaiselle huoneelle löytyy jääkaapista nimetty laatikko, joka on käytössänne vierailunne ajan. Keittiössä on mahdollista valmistaa omia ruokia, majatalon hiljaisuus sekä muut keittiötä käyttävät huomioiden.

  Majoitukseenne kuuluu aamiainen, joka tarjoillaan klo 8–10. Mikäli teillä on ajankohtaan liittyen muita toiveita, kerrothan sen henkilökunnalle edellisiltana.  Ilmoitattehan myös allergioista ja muista erityisruokavalioista.

  Tarjoamme päivällistä tilauksesta hintaan 20€/hlö, alle 3-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi. Varaathan päivällisen edellisenä päivänä.


  Kota

  B&B majoitusten yhteiskeittiö

  Rantasauna
  VARAA MAJOITUS

  B&B-majoitusta 1-7 hengelle päärakennuksessa ja yksityinen mökki 1–4 hengelle pihapiirissä, mäntyjen keskellä.

  Hinta sisältää aamiaisen, petivaattet ja lakanat sekä rantasaunan käytön sovitusti. Mahdollisuus ostaa ruokapalveluita sekä valmistaa itse ruokaa talossa ja kodassa. Käytössäsi on oman huoneen lisäksi jaetut kylpyhuone, keittiö ja olohuone. Lisäksi pihalla oleva kota ja pihasauna ovat vieraiden käytössä sovitusti. Tarjoamme myös elämyksellisiä luontoaktiviteetteja, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä tilauksesta.


  B&B KAHDEN hengen huone


  1-2


  Kahden hengen huone talon alakerrassa

  Levitettävä vuodesohva ja mahdollisuus vauvan sänkyyn.

  Marras-Huhti
  120 €/vrk
  Touko-Loka
  95 €/vrk
  1.12. - 5.1.

  150 €/vrk


  VARAA TÄSTÄ

  B&B Perhehuone

  1-5


  Perhehuone talon yläkerrassa

  2 x parisänky, 1 x yhdenhengen sänky sekä mahdollisuus vauvan sänkyyn.


  Marras-Huhti
  120 €/vrk*
  Touko-Loka
  95 €/vrk*
  1.12. - 5.1.
  150 €/vrk*

  VARAA TÄSTÄ
  *Hinta per 1-2/hlö, 3-5/hlö + 25 %

  GLAMPING METSÄMÖKKI

  1-4

  Laadukas pieni mökki metsän siimeksessä järven rannalla

  Mökissä kamina, makuualkovissa parisänky, vuodesohva, minikeittiö, wc ja suihku.

  Marras-Huhti

  250 €/vrk

  Touko-Loka

  200 €/vrk

  1.12. - 5.1.

  350 €/vrk


  VARAA TÄSTÄ

  Peruutusehdot: Majoituksen kokonaishinta maksetaan varauksen yhteydessä. 14 vuorokautta ennen sisäänkirjautumista perutuista varauksista palautamme 100 % varauksen hinnasta. Tämän jälkeen perutuista varauksista emme palauta maksua. Varaus- ja peruutusehdot.
  Hyvä tietää

  Kysy tarjous koko tilan vuokraamisesta juhliin tai muuhun tapahtumaan.

  OTA YHTEYTTÄ