Guided by Nature

KOTATULI EXPERIENCE

Luontoseikkailut & majoitus Rovaniemen Marrasjärvellä

Kotatuli Kiurunmäen tila terapia sijaiskoti eläinavusteisuus työnohjaus työhyvinvointi tukiperhe Lappi Rovaniemi Marrasjärvi Sodankylä Inari Kittilä Pello Tornio Ylitornio Kolari Simo Kemi Kemijärvi Salla Pelkosenniemi Savukoski Ranua

Kotatuli Experience tarjoaa luontoelämyksiä, majoitusta ja unohtumattomia kokemuksia eläimistä, luonnosta ja yhteisöllisyydestä.


Olet lämpimästi tervetullut mukaamme tutkimaan Lapin ihmeellistä ja muuttuvaa luontoa yhdessä laumamme kanssa, oletko valmis seikkailuun?


MAASTORATSASTUS
Maastoratsastusta henkeäsalpaavissa vaaramaisemissa.

Toivotamme jokaisen asiakkaan yksilönä tervetulleeksi ja tarjoamme heille mahdollisuuden osallistua hevosten hoitoon ja valjastamiseen. Hevosemme ovat osa laumaamme ja työskentelemme yhdessä niiden kanssa hevosen mielipiteitä kunnioittaen.

LUE LISÄÄ


Moottorikelkka-
seikkailu

Uskomaton retki reen kyydissä läheisen vaaran päälle.

Saat istua reen kyydissä ja nauttia pomppuisesta matkasta läpi metsäreittien aina vaaralle asti , mistä avautuu kauniit maisemat Marrasjärven yli. Juomme upeiden maisemien äärellä nokipannukahvit ja nautimme lappilaisia herkkuja.

LUE LISÄÄ


JOULUTARINA

Tuote, joka yhdistää kaiken, mitä voit toivoa talvisesta Lapista.

Retkemme sopii perheen pienimmillekin, pihapiirissä on mahdollista laskea pulkalla, rakentaa lumiukkoja ja ehkä nähdä vilauksen revontulistakin. Retkellä pääset ruokkimaan Kotatulen tilan hevosia perinteiseen jouluiseen tapaan. Halutessasi pääset itse kokeilemaan miltä tuntuu ohjastaa aitoa suomalaista hevosrekeä.

LUE LISÄÄ


SAUNAN HILJAISUUS

Koe perinteinen suomalainen sauna ja avantouinti.

Pääset nauttimaan tunnelmallisesta saunasta, avantouinnista ja laadukkaista suomalaisista hemmottelutuotteista. Saatavilla on yrttijalkakylpy ja koko kehon turvehoito. Talvisin voit uida avannossa ja bongata revontulia ja kesäisin uittaa hevosia!

LUE LISÄÄ

MAJOITUS
Bed & Breakfast majoitusta hirsitalossa ja erillinen metsätupa järven rannalla.

Perinteinen suomalainen hirsitalomme sijaitsee Marrasjärvellä, 57 km Rovaniemen keskustasta, järven rannalla ja metsän siimeksessä, luonnonkauniilla paikalla.

TUTUSTU MAJOITUKSIIN
"Aivan mahtava paikka, kirjaimellisesti keskellä metsää. Täällä olet ihanien ihmisten vieraana. Miljöö on todella kaunis ja tunnelmallinen, kaikkinensa upea elämys."


- MERVI
"Suosittelemme Kotatuli Experiencen retkiä erityisesti siksi, että he luovat polut itse!"

Olimme maastoratsastamassa ja moottorikelkkaretkellä. Molemmat retket olivat uskomattomia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Moottorikelkkaretkellä kiipesimme kukkuloille (jotka ovat koskemattomia ja superyksityisiä) ja näkymät lopussa ovat henkeäsalpaavat - varsinkin kuuman juoman ja suomalaisten leivonnaisten kanssa.

- TAHMINA
"Satumaa, kera satumaisten ihmisten"

Kotatulen väki oli aina tarkkaavaista ja he auttoivat meitä kaikessa mitä tarvitsimme. He jopa tarjosivat meille aamiaisen klo 4.00, jotta emme lentäisi tyhjällä vatsalla. Heillä on kaikkien aikojen ystävällisimmät koirat, heidän saunansa on huippuluokkaa, hevoset ovat upeita… kaikki tuntuu unelmalta."

- TEODOR
"Mökkimme metsässä oli yksinkertaisesti taianomainen."

Meillä oli erinomainen oleskelu. Katja ja hänen tyttärensä saivat meidät tuntemaan olonsa erittäin tervetulleiksi ja olivat läsnä koko oleskelun ajan. Kotatulen tarjoamat aktiviteetit ovat plussaa, ja suosittelen niiden tekemistä, todella lumoavia retkiä idyllisessä ympäristössä. Kiitos kaikesta, ja kiitos ystävällisyydestäsi ja näistä yhdessä vietetyistä hetkistä."

- NICOLAS
"Aivan ihania ihmisiä, mukaan lukien koirat (leikkisiä ja kohteliaita), ja paikka oli erittäin viihtyisä."

Katja valmistaa herkullista ruokaa. He olivat erittäin avuliaita ja tarjosivat aktiviteetteja meidän aikataulumme mukaan. Ja mikä parasta, he tarjoavat myös kuljetuspalvelun niille, joilla ei ole vuokra-autoa, on erittäin arvokasta saada 1 tunnin ajomatka tähän rauhalliseen ja siunattuun paikkaan. Tilalla kaikki on uutta ja sisustus on erittäin kutsuva."

- LUCIANA