Majoitusta ja ohjelmapalveluja koskevat varaus- ja peruutusehdot


Toivomme että vierailunne meillä olisi ikimuistoinen ja mahdollisimman mukava. Siksi kerromme muutamia huomioitavia asioita, jotka on hyvä tietää.

Kotatuli on pieni paikallinen perheyritys, jota pyörittää perhe ja ystävät yhdessä.  Arvoihimme kuuluu luonto ja ihmisten sekä eläinten hyvinvointi. Perheeseemme kuuluu myös koiria ja hevosia, joten valitettavasti majoitus ei sovi eläinallergisille.

Maksaminen

Majoitusten ja ohjelmapalvelujen kokonaishinta maksetaan varauksen yhteydessä. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen laajasti käytetty luotettava ja helppo Stripe. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot. Saat ostoksen jälkeen tilausvahvistuksen lisäksi sähköpostiisi erillisen maksuvahvistuksen suoraan Stripeltä.

Peruutusehdot

Majoituksen peruutus
14 vuorokautta ennen sisäänkirjautumista perutuista varauksista palautamme 100 % varauksen hinnasta. Tämän jälkeen perutuista varauksista emme palauta maksua

Ohjelmapalveluiden peruutus
Ilmoittautuminen on sitova. 14 vuorokautta ennen retkeä perutuista varauksista palautamme 75 % varauksen hinnasta. Tämän jälkeen perutuista varauksista emme palauta maksua.

Yleistä tietoa

Yhteisen viihtyvyyden nimissä majatalon yhteisissä tiloissa vallitsee hiljaisuus klo 22.00–07.00. Jos kuitenkin viihtyisitte myöhempään iltaa viettäen, pihapiirissä sijaitseva kota on vieraidemme käytössä 24h.

Sisäänkirjautuminen on tavallisesti klo 15–21 välillä ja uloskirjautuminen klo 8–12. Mikäli toivotte näistä poikkeavaa aikaa, olkaa yhteydessä hyvissä ajoin. Pääsääntöisesti olemme hyvinkin joustavia, mutta on mukava tietää hyvissä ajoin vieraiden aikatauluista, jotta voimme suunnitella päivän työt ja menot kaikille sopiviksi.

Majoituksen hinta sisältää aamiaisen, ilmaisen pysäköinnin, aamiaisen päätalossa, sekä lakanat ja pyyhkeet. Mahdollisuus ostaa ruokapalveluita, sekä valmistaa itse ruokaa mökissä ja kodassa. Käytössäsi on lisäksi rantasauna sovitusti 20€ lämmitysmaksua vastaan.

Toivomme, että mikäli tupakoitte, teette sen tupakointipaikalla, joka sijaitsee etuovelta katsottuna terassilla oven oikealla puolella.

Tilaamme ja perheemme eläinjäseniä saa kuvata, toivomme että mainitsette meidät kuvia julkaistessanne.  Ihmisiä ei tietenkään luvatta saa kuvata.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vahingoista välittömästi Kotatulen henkilökunnalle, jotta mahdolliset lisävahingot voidaan estää.

Vakuutukset

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta, koska Kotatulella ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Force majeure

Kotatulella on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (emme voi toimittaa lupaamiamme palveluja esim. tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sota- tai valmiustilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Kotatulen toimintakykyä).

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan Kotatulen henkilökunnalle.

Muut ehdot

Kotatuli ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista.
* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. 
* Arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan.